Tekst

wat betekent werken bij driessen group of companies?

Driessen Group of Companies (www.dgofc.nl ; 200 fte, 75 miljoen omzet), is actief in de productie van, en handel in, poedervormige en vloeibare grondstoffen voor de food- feed- en technische industrie. De groep bestaat uit een negental werkmaatschappijen welke intensief samenwerken op het 8 hectare grote terrein in Deurne.

 

Driessen United Blenders : productie van poeder en vloeistofblends in opdracht van klanten

Driessen Food Extrusion: productie van zelf ontwikkelde foodextrudaten

Castor International: internationale handelsonderneming in (food)commodities

Callowfit: ontwikkeling en productie van vet- en suikervrije sauzen

Driessen Vlierden Transport ; transportbedrijf met eigen auto's

Driessen Shipping en Forwarding: zee-, lucht- en (uitbestede) landvracht

Driessen International Custom Services: douane afwikkeling

Intochemicals : zelf ontwikkelde brandvertragende producten

Salnova Nutritec: voedingssupplementen en ingredienten

Linker kolom

groei

Werken bij een van de bedrijven van Driessen Group of Companies betekent werken voor een  zeer diverse en groeiende werkgever. Steeds meer organisaties ontdekken onze mogelijkheden. Dit biedt kansen voor jou!

Middelste kolom

innovatie

Food vormt bij onze groep de hoofdzaak. Daardoor zijn we een stabiele en professionele werkgever. Als ambitieuze en innovatieve organisatie lopen wij voorop in ontwikkeling en automatisering van onze  producten en productie lijnen.

Rechter kolom

succes

Wie bij Driessen Group of Companies werkt, wordt vanzelfsprekend onderdeel van het succes. DGOFC kent een prettige en informele werksfeer met een actieve personeelsvereniging. Samen werken we iedere dag naar een hoger niveau en ons succes creëren we dan ook als team.

 

Tekst

be inspired by our solutions

Driessen Group of Companies staat voor ruim 90 jaar ervaring. Wij zijn enerzijds de flexibele productieschil voor onze opdrachtgevers en leveren daarbij maatwerk. Wij ontwikkelen en verhandelen meer en meer eigen producten. De volledige supply chain wordt daarbij door ons beheerst. Alles in één hand, alles onder één dak.

 

www.dgofc.nl