heb je vragen?

Of zie je jezelf al werken bij driessen group of companies? Dan maken wij graag kennis met jou.

voor meer informatie
vacatures@dgofc.nl
+31 (0)493 750 600

Driessen Group of Companies,
het recept voor een leuke baan

 

Driessen Group of Companies is een echt familiebedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring in productie van voedingsmiddelen en logistiek. We mengen en verpakken droge en vloeibare grondstoffen voor de voedingsindustrie met ons eigen machinepark. Wij extruderen grondstoffen tot een uitlopend pallet aan producten. Samen met onze klanten bedenken we continu nieuwe oplossingen.

 

Familiebedrijf met verschillende banen in de

food-sector

 

DGOFC is gespecialiseerd in het maken en verpakken van blends en vloeistoffen. Daarnaast maken wij extrudaten voor de voedingsmiddelenindustrie en verhandelen wij een breed pallet aan grondstoffen. Tenslotte brengen wij onze eigen vet- en suikervrije saus op de markt. Wij bieden onze klanten tevens een compleet pakket aan logistieke dienstverlening in aansluiting op onze productie- en handelsactiviteiten.

Co-development en ontzorgen zijn daarbij de trefwoorden. We investeerden daarvoor in een eigen 8 hectare groot terrein met niet alleen productiehallen maar ook opslagruimtes, een uitgebreid wagenpark. Onze eigen douane-afdeling helpt klanten bij het regelen van alle im- en exportdocumenten.

De grote veelzijdigheid aan taken en functies, betekent natuurlijk ook dat de diversiteit aan banen bij DGOFC groot is. Wellicht zit er ook iets voor jou bij. Neem daarom snel een kijkje op www.werkendgofc.nl

Driessen Group of Companies is een familiebedrijf met haar oorsprong in de logistiek. Een traditie die teruggaat tot 1932. Bij DGFOC gaan we dus voor de lange termijn. Dit betekent dat wij de voorkeur geven aan vaste banen met een beperkt gebruik van uitzendbureaus.

 

 

Tekst

Inwerken, opleiden en laten doorgroeien van onze mensen

Driessen Group of Companies gelooft in de toekomst van de levensmiddelenindustrie. We vinden het belangrijk te investeren in onze125 werknemers. Je komt meteen bij ons zelf in dienst en we betalen een goed marktconform salaris.  We besteden veel aandacht aan een prettig werkklimaat en aan het inwerken, opleiden en laten doorgroeien van onze mensen.

Tekst

Een fijne werksfeer en prettige faciliteiten

Bij Driessen Group of Companies heerst een echt familiegevoel. Je wordt opgenomen in een team van hechte collega’s. 25 en zelfs 40 jarige dienstverbanden zijn niet uitzonderlijk bij ons. Vaders en moeders werken met hun zonen. DGOFC kent een buddy-systeem bij indiensttreding. Je leert zo heel snel op een informele wijze het bedrijf en collega’s kennen.

We zijn trots op onze actieve personeelsvereniging met minimaal acht activiteiten per jaar en op de gezellige faciliteiten waarover we beschikken op ons terrein.

Samen

In onze inspiratieruimte en kantines bijvoorbeeld lunch je samen met collega’s en je eet gezond, er ligt iedere dag vers fruit voor je. Er is geen gebrek een ontspanningsmogelijkheden. Wij poolen, darten, spelen tafelvoetbal, Play Station of flipperen. Heb je behoefte aan rust, dan maak je een wandeling over het terrein of trek je je tijdens pauzes terug in onze loungehoek.

Wij hechten veel waarde aan gezelligheid en samen dingen doen. We doen er alles aan om medewerkers goed bekend te laten zijn met elkaar.  Iedere maand organiseren we een activiteit, dit kan een wedstrijd zijn met leuke prijzen. Tijdens ons jaarlijkse personeelsfeest pakken we goed uit. Over onze feestjes praten onze medewerkers nog lang na, deze wil je niet missen!  In één van de panden van Driessen is een vitaliteitscentrum gevestigd.  Als medewerker krijg je een hoge korting voor fitnessabonnement.

Fit

Je lekker voelen, zowel mentaal als fysiek dat vinden wij belangrijk. Vitaliteit is volgens ons van groot belang voor continuïteit. Ons vitaliteitsbeleid is gericht op bewustwording, bewegen, voeding, ontspanning, en een goede werk-privébalans.  In dat kader denken wij voor onze Oost-Europese werknemers graag mee over goede huisvesting en kunnen we hier (tijdelijk) ook faciliteren.

 

Media
A moment to relax at Driessen